Vásárolj 2017.02.06. és 2017.03.31. között a jelen promócióra utaló csomagolással ellátott bármilyen kiszerelésű és ízesítésű Actimelt! Keresd a Cabrio grafikával ellátott nyertes fedőfóliát és nyerd meg fődíjunkat, a MINI Cooper Cabrio személygépkocsit!
További részletek a Játékszabályzatban.

Játékleírás

1. Vásárolj legalább 1 csomag promóciós csomagolású, bármilyen kiszerelésű és ízesítésű Actimelt bármelyik magyarországi üzletben, és őrizd meg a blokkot!

2. Nyiss ki egy palackot, és nézd meg a fedőfólia belső részét! Amennyiben egy Cabrio grafikát látsz, őrizd meg jól, mert Te vagy a szerencsés nyertesünk!

* A fenti kép illusztrció.

3. Vedd fel velünk a kapcsolatot a 06-40-44-11-44 -es telefonszámon, vagy az actimel@hellorepublic.com e-mail címen, és add meg adataidat (név, lakcím, e-mail cím, telefon- vagy mobiltelefonszám), hogy tájékoztathassunk a nyeremény átvételéhez szükséges teendőkről!

4. Amennyiben megfelelsz a Játékszabályzatban leírtaknak, és bemutatod a nyertes fedőfóliát, valamint a vásárlást igazoló blokkot, Tiéd a főnyereményünk, a MINI Cooper Cabrio személygépkocsi!