Vásárolj 2016.01.25. és 2016.03.31. között legalább 1 csomag, a jelen promócióra utaló csomagolással ellátott bármilyen kiszerelésű és ízesítésű Actimelt! Keresd a kóddal és ébresztőórával ellátott nyertes fedőfóliát és nyerd meg az 1 db 1.000.000 Ft vagy a 30 db álomreggeli egyikét!
További részletek a Játékszabályzatban.

Játékleírás

Vásárolj legalább 1 csomag promóciós csomagolású, bármilyen kiszerelésű és ízesítésű Actimelt bármelyik magyarországi üzletben, és őrizd meg a blokkot!

Nyiss ki egy palackot, és nézd meg a fedőfólia belső részét! Amennyiben egy ébresztőórát és egy 8 jegyű, betűkből és számokből álló kódot látsz, őrizd meg jól, mert Te vagy az egyik szerencsés nyertesünk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot a 06-40-44-11-44-es telefonszámon, vagy az actimel@up.hu e-mail címen, hogy megtudd, milyen nyereményt nyertél és add meg adataidat (név, lakcím, e-mail cím, telefon- vagy mobiltelefonszám), hogy tájékoztathassunk a nyeremény átvételéhez szükséges teendőkről!

Amennyiben megfelelsz a Játékszabályzatban leírtaknak, és bemutatod a nyertes fedőfóliát, valamint a vásárlást igazoló blokkot, Tiéd a nyertes fedőfólia kódja által meghatározott nyeremény.