Vásárolj 2016.10.01. és 2016.11.30. között legalább 1 csomag, a jelen promócióra utaló csomagolással ellátott bármilyen kiszerelésű és ízesítésű Actimelt! Keresd a kóddal, Smartwatch felirattal és okosórával ellátott nyertes fedőfóliát és nyerd meg a 25 db Samsung Gear S2 okosóra egyikét!
További részletek a Játékszabályzatban.

Játékleírás

Vásárolj legalább 1 csomag promóciós csomagolású, bármilyen kiszerelésű és ízesítésű Actimelt bármelyik magyarországi üzletben, és őrizd meg a blokkot!

Nyiss ki egy palackot, és nézd meg a fedőfólia belső részét! Amennyiben egy okosórát, egy Smartwatch feliratot és egy 17 jegyű, betűkből és számokból álló kódot látsz, őrizd meg jól, mert Te vagy az egyik szerencsés nyertesünk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot a 06-40-44-11-44-es telefonszámon, vagy az actimel@up.hu e-mail címen, és add meg adataidat (név, lakcím, e-mail cím, telefon- vagy mobiltelefonszám), hogy tájékoztathassunk a nyeremény átvételéhez szükséges teendőkről!

Amennyiben megfelelsz a Játékszabályzatban leírtaknak, és bemutatod a nyertes fedőfóliát, valamint a vásárlást igazoló blokkot, Tiéd a nyertes fedőfólia kódja által meghatározott nyeremény.